سوپ جو دو سر پرک با گوشت بوقلمون

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک ……………………..۲۵ گرم

گوشت بوقلمون ……………………۱۰۰ گرم  (ترجیحا گوشت سینه یا گردن بوقلمون)

هویج ………………………………..۳۰ گرم خرد شده

کرفس ………………………………۳۰ گرم  خرد شده

پیاز ………………………………….۸۰ گرم  (یک عدد پیاز کوچک)

روغن زیتون ………………………..۱۰ گرم معادل یک قاشق غذاخوری

زردچوبه ……………………………به مقدار کم

نمک دریا ……………………………..به مقدار کافی

آب …………………………………۲ لیوان
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و در آب در حال جوشیدن بریزید و به مدت سه دقیقه بپزید. سپس آب را دور ریخته و گوشت را بشویید. پیاز را خرد نموده و با روغن زیتون نیمه سرخ نمایید و گوشت را به آن بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، سپس زردچوبه را بیافزایید و به مدت ۱۰ ثانیه دیگر به تفت ادامه دهید. در آخر آب، هویج، کرفس و نمک دریا را بیافزایید و بگذارید بپزد. به دلخواه می توانید یک حبه سیر کوچک را نیز ریز کرده و در سوپ بریزید. در هنگام میل نمودن این سوپ لذیذ می توانید آب نصف لیمو ترش تازه در آن بریزید. این سوپ مقوی برای همه افراد با گروه های خونی مختلف مناسب و مفید است. دقت داشته باشید که بر حسب سلیقه می توانید میزان و نوع سبزیجات مورد استفاده را تغییر دهید.
 توجه:  
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دو سر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دو سر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *