سوپ جو دو سر پرک با ماهیچه گوسفند

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک ……………………….۵۰ گرم

ماهیچه گوسفند…………………….. ۱ عدد ( حدود ۳۰۰ گرم)

پیاز …………………………………….۱۵۰ گرم

سیر…………………………………….یک حبه کوچک

نمک دریا…………………………………..به مقدار کم

آب …………………………………… ۵ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ماهیچه را به مدت ۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس آب را دور ریخته، ماهیچه را شسته و در قابلمه قرار دهید و با ۵ لیوان آب، پیاز خرد شده، یک حبه سیر ریز شده و نمک بپزید. هنگامی که گوشت نیم پز شد، جو دوسر پرک را به آن اضافه نمایید. به دلخواه می توانید به این سوپ کمی هویج یا جعفری خرد شده بیافزایید. این سوپ خوشمزه می تواند به عنوان نهار میل شود. در هنگام میل این سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید. توجه داشته باشید که به دلیل گوشت قرمز، مصرف این سوپ برای دارندگان گروه خون A مناسب نمی باشد.

دقت داشته باشید که اگر مایلید سوپتان رقیقتر باشد می بایست میزان جو دو سر پرک را به ۴۰ گرم تغییر دهید.

کالری این سوپ ………….. ۷۶۰                            کالری برای هر نفر …………..۳۸۰

توجه:

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ خوشمزه برای گروه های خونی O و B و AB  که دارای دیابت یا یبوست هستند، این سوپ برای آنها بسیار مناسب می باشد.

اگر خواهان تناسب اندام هستید، روزانه نیم ساعت بنا به سن و جسم تان ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *