خوراک لوبیا قرمز با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوراک لوبیا قرمز با کینوا :

 

 

مواد لازم :

پیاز متوسط …….. یک عدد

کینوا پخته نشده  …………. ۱ پیمانه

لوبیا قرمز یا چیتی ……….. دو پیمانه

رب گوجه فرنگی ……… یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط ……….. یک عدد

نمک دریا ………. به میزان لازم

فلفل و زردچوبه ………. به میزان لازم

روغن زیتون ………. دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا لوبیا را به مدت چند ساعت در مقداری آب سرد خیس کنید تا گاز لوبیا از بین برود در این مدت زمان باید آب لوبیا را گهگاهی عوض کنید. سپس آب لوبیا را خالی کنید و آن را در قابلمه ای مناسب با مقداری آب سرد بریزید تا پخته شود. بعد از اینکه لوبیا نیم پز شد سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و به لوبیا اضافه کنید.بعد از پخت لوبیا و سیب زمینی ابتدا پیاز را خرد کنید. در تابه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز را درون روغن زیتون سرخ کنید. بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و رب را تفت دهید تا بوی خامی اش از بین برود. سپس نمک دریا را به همراه زردچوبه و فلفل به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. و مخلوط این مواد را به خوراک لوبیا قرمز اضافه کنید و در این مرحله کینوا را اضافه کنید و  اجازه دهید تا خوراک لوبیا و کینوا روی حرارت ملایم به خوبی جا بیفتد. بهتر است برای خوش طعم کردن خوراک لوبیا مقداری آبلیمو در اواخر پخت به آن اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *