سالاد کینوا و لوبیا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون…………….۱  قاشق غذاخوری  

سیر…………………….۲ حبه خرد شده

کینوا……………………..۱ فنجان

لوبیا سبز…………………..۵۰۰ گرم  (در ابعد ۲٫۵ سانتی متری و مربعی شکل قطعه قطعه شود)

سرکه قرمز………………….۳ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک…………………..۱ عدد (نگینی)

نمک دریایی و فلفل………………….به میزان لازم

آب………………………….یک و نیم فنجان

جعفری………………….۱ فنجان

طرز تهیه:

۱- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه با دمای ملایم حرارت دهید. پیاز، سیر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تا موقعی که خوب سرخ شود بپزید. کینوا را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. آب را اضافه کرده، بگذارید تا به جوش بیاید و تبخیر شود. (حدوداً ۱۶ دقیقه) از روی شعله بردارید، به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. با چنگال باز کنید و بگذارید خنک شود. (حدود ۲۵ دقیقه)

۲- یک قابلمه بزرگ پر از آب بگذارید تا به جوش آید. ۱ قاشق غذاخوری نمک دریا و لوبیا را اضافه کنید تا موقعی که رنگ آن روشن شود. (حدود ۴ دقیقه) سپس زیر آب سرد خنک کنید.

۳- کینوا، لوبیا سبز و جعفری را مخلوط کرده و با ۱/۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، جعفری، ۱ قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل را برای طعم دادن اضافه کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *