سالاد کینوا با سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون…………….۳ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده……………………..۳ قاشق غذاخوری

آب…………………………دو و نیم فنجان

پیاز خرد شده  (زرد یا قرمز)………………..نصف فنجان

فلفل سیاه……………………نصف قاشق غذاخوری

کینوا………………………۲ فنجان

گوجه فرنگی قطعه قطعه شده………………..۳/۴ فنجان

هویج…………………..۳/۴ فنجان

فلفل زرد……………………نصف فنجان

خیار اسلایس شده………………….نصف فنجان

ذرت پخته شده…………………نصف فنجان

گشنیز خرد شده……………………یک و نیم قاشق چایخوری

نعناع خرد شده…………………..۱ قاشق چایخوری

سزکه بالزامیک…………………..۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱- روغن زیتون را در قابلمه با دمای ملایم گرم کنید. سیر خرد شده، ۱/۴ فنجان پیاز را در روغن داغ تا موقعی که پیاز نرم شد سرخ کنید (حدود ۵ دقیقه). در آب ۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و بگذارید تا بجوشد (حدود ۲۰ دقیقه). آب باقی مانده در کینوا را آب کشی کنید و داخل ظرف بریزید تا خنک شود.
۲- گوجه، هویج، فلفل دلمه ای، خیار، ذرت، ۱/۴ فنجان پیاز، ۱ قاشق چایخوری، فلفل سیاه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به کینوا اضافه کنید به آرامی به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *