مواد لازم:
روغن زیتون…………….۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده……………………..۳ قاشق غذاخوری
آب…………………………دو و نیم فنجان
پیاز خرد شده (زرد یا قرمز)………………..نصف فنجان
فلفل سیاه……………………نصف قاشق غذاخوری
کینوا………………………۲ فنجان
گوجه فرنگی قطعه قطعه شده………………..۳/۴ فنجان
هویج…………………..۳/۴ فنجان
فلفل زرد……………………نصف فنجان
خیار اسلایس شده………………….نصف فنجان
ذرت پخته شده…………………نصف فنجان
گشنیز خرد شده……………………یک و نیم قاشق چایخوری
نعناع خرد شده…………………..۱ قاشق چایخوری
سزکه بالزامیک…………………..۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- روغن زیتون را در قابلمه با دمای ملایم گرم کنید. سیر خرد شده، ۱/۴ فنجان پیاز را در روغن داغ تا موقعی که پیاز نرم شد سرخ کنید (حدود ۵ دقیقه). در آب ۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و بگذارید تا بجوشد (حدود ۲۰ دقیقه). آب باقی مانده در کینوا را آب کشی کنید و داخل ظرف بریزید تا خنک شود.
۲- گوجه، هویج، فلفل دلمه ای، خیار، ذرت، ۱/۴ فنجان پیاز، ۱ قاشق چایخوری، فلفل سیاه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به کینوا اضافه کنید به آرامی به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
یک پاسخ
سایتتون حرف نداره