جو دو سر با سیب، گردو و دارچین

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

گردو خرد شده………………..۲ قاشق غذا خوری

نمک دریا………………………..به مقدار لازم

جو دوسر………………….۴/۵ لیوان

سیب قرمز…………………..۱ عدد

شکر قهوه ای…………………۲ قاشق چایخوری

دارچین……………………….به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. گردو را به مدت ۶-۸ دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شود.

۲- دو و نیم لیوان آب در داخل یک قابلمه بریزید تا بجوشد. جو دوسر و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید. هر از گاهی هم بزنید تا موقعی که جو دو سر غلیظ شود. (حدود ۳-۴ دقیقه).

۳- سیب را اضافه کنید و تا موقعی که سیب نرم و جو غلیظ شود هم بزنید.

۴- قبل از سرو، گردو، شکر قهوه ای و دارچین را روی آن بریزید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *