تام یام کونگ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ ‎‏:‏
میگو………………………………… ۶ عدد (و یا ماهی ۶ تکه کوچک)‏‎ 
گشنیز……………………………… کمی‎ 
قارچ خرد شده…………………….. ۸عدد‎ 
آب نارگیل………………………….. ۱پیمانه‎ 
پیاز…………………………………. ‏‎۱‎عدد خرد شده‎ 
رب گوجه…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری‎ 
زنجبیل خرد شده………………….. ۴ تکه‎ 
برگ درخت لیمو……………………. ۴ عدد‎ 
موسیر……………………………… ۲عدد خرد شده‎ 
آب………………………………….. ۲ پیمانه‎ 
آب لیمو ترش تازه………………….. ۳قاشق غذا خوری‎ 
سس ماهی……………………….. ۴قاشق غذا خوری‎ 
فلفل فراوان و نمک………………… کمی‎ 
پودر پاپریکا‎ 
شکر………………………………… ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ماهی یا میگو را تمیز کرده ظرف را روی حرارت گذاشته کمی روغن زیتون ر یخته موسیر ریز خرد شده را تفت داده و رب و ‏پاپریکا وفلفل و سس ماهی و شکر و ماهی و یا میگو و زنجبیل و برگ لیمو را ریخته هم میزنیم‎.‎

سپس آب را و آب نارگیل را اضافه کرده میگذاریم بپزد و بعد از ۲۰ دقیقه قارچهای درشت خرد شده را اضافه میکنیم. ‏میگذاریم جا بیفتد در انتها گشنیز را هم اضافه میکنیم.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *