پد پی گی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ ‎برای ۵ نفر‎  :‎
سینه مرغ……………………………………. ۱ عدد‎ 
سیر………………………………………….. ۲ حبه‎ 
فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز……………… نصف از هر کدام ، خلالی شده‎ 
لوبیاسبز پخته شده………………………….. ۲ پیمانه‎ 
سویا سس………………………. به مقدار لازم‎ 
فلفل سیاه…………………………………… به مقدار لازم‎ 
ریحان تازه…………………………………….. به مقدار لازم‎ 
‎ 
طرز تهیه: ‏‎
سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن زیتون تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی ‏خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود‎. 
سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید .(سویاسس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می شود)‏‎ 
فلفل دلمه ها را بهمراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید‎. 

در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافیست تا تازگی ‏سبزیجات حفظ شده و ریحان ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *