کاپدگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد‎ ‎لازم برای ۶ نفر:‏
سینه مرغ……………………. ۱ عدد، خرد شده (به دلخواه می توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد)‏
هویج کوچک…………………. ۳ عدد، نگینی خرد شده
پیاز…………………………… ۱ عدد بزرگ، خرد شده
سیر…………………………. ۲ حبه، ریز شده
گوجه فرنگی متوسط……….. ۳ عدد، نگینی خرد شده
سویا سس ………………… به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز……………… به مقدار لازم
ساقه پیازچه……………….. به مقدار لازم
تخم مرغ……………………. ۴ عدد
سرکه………………………. ۵ قاشق غذاخوری
برنج دم کرده……………….. ۵ پیمانه
طرز تهیه:‏
مرحله ۱- سیر را در کمی روغن زیتون تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود‎. 
مرحله ۲- به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها ‏خوب با مواد مخلوط شود‎. 
مرحله ۳- گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به ‏سرخ کردن آن ها نیست‎. 
مرحله ۴- برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای ‏شود‎. 

مرحله ۵- در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه ‏و خیار سرو می شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پیاز برای تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *