سرکه ترخون

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه ترخون

مواد لازم :
برگ تازه ترخون……………………… ۲ پیمانه
سرکه………………………………… ۲ پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه :‏
‏۱- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آن‌ها را له کنید. ‏
‏۲- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید. ‏
‏۳- سرکه را روی برگ‌ها بریزید. ‏
‏۴- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگه‌داری کنید.‏
(با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.)
‏۵- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.‏
(قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.) ‏
‏۶- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.‏
توجه : ‏
تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.‏
نکات لازم :‏
‏* برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.‏

‏* برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.‏

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *