سرکه پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه پرتقال

مواد لازم ‏‎:‎‏ ‏

پرتقال…………………………………….‏‎۵ ‎ کیلو

نمک دریا……………………………………….‏‎۴ ‎ قاشق غذاخوری

مایه خمیر……………………………….‏‎۱ ‎ قاشق غذاخوری

سرکه…………………………………… نیم لیتر (از هر نوعی که باشد)‏

آب جوشیده سرد شده ………………….‏‎۱ ‎لیتر

طرز تهیه ‏‎:‎

پرتقالها را در یک لگن بریزید و به آن آب سرد و نمک دریا را بیفزایید. اجازه دهید پرتقال‌ها در همین حالت تا ۳ تا ۴ ساعت بماند. ‏بعد آنها را در آبکش بریزید و بشویید. سپس پرتقالها را پوست بکنید و خرد کنید. پرتقال‌های خرد کرده را در یک ظرف ‏بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک دریا به آن اضافه کرده و مخلوط کنید‎ .‎مخلوط پرتقال و نمک دریا را ۱۰ تا ۱۲ ساعت در جای خنک ‏بگذارید، بماند. در این فاصله ۳ تا ۴ بار مواد را هم بزنید و با دست له کنید. بعد از این مدت، مایه خمیر، سرکه و آب ‏جوشیده سرد شده را به پرتقال‌ها اضافه و مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرف پلاستیکی دردار بریزید و در آن را محکم ‏کنید تا هوا به آن وارد نشود. ظرف را ۲۰ تا ۲۵ روز در جای خشک و خنک و دور از آفتاب نگهدارید تا برسد‎ ‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پرتقال برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *