آبدوغ خیار

مطلب را به اشتراک بگذارید

آبدوغ خیار

مواد لازم:

  • ۴ عدد خیار
  • ۳۰۰ گرم جو دوسر پرک صبحانه
  • ۲۵۰ گرم کشمش
  • ۱۰۰ گرم گردو خرد شده
  • ۵۰۰ گرم ماست
  • ۱/۵ لیتر کفیر
  • سبزی خوردن خرد شده (به میزان دلخواه)
  • یک قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • نمک دریا (به میزان دلخواه)

طرز تهیه:

همه مواد فوق را در ظرفی مخلوط کرده و نوش جان فرمایید.

  • جودوسر بهترین جایگزین نان در تهیه این غذای خوشمزه است.
  • چهار ساعت قبل از تهیه آبدوغ، برای طعم بهتر، پس از شستن کشمش کفیر را بر روی کشمش ریخته و بگذارید بماند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *