کیک فنجانی شکلاتی بدون گلوتن با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی شکلاتی بدون گلوتن با کینوا

مواد لازم:

  • ۳/۴ فنجان کینوا
  • نصف فنجان شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری نمک دریا
  • ۱/۳ فنجان روغن زیتون
  • ۲/۳ فنجان آب
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • پودر شکر برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا ۱۷۵ درجه گرم کنید. سپس همه مواد اولیه جامد و مواد اولیه مایع را در دو کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. اکنون خمیر را در کاغذهای مخصوص کیک فنجانی بریزید و به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

کیک فنجانی شما آماده سرو می باشد. می توانید پس از سرد شدن روی آن را با پودر شکر تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *