کینوا سرخ شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا سرخ شده : 

مواد لازم :

کینوا …. ۱ پیمانه

آب مرغ …. یک و نیم پیمانه

پیاز خرد شده …. یک چهارم پیمانه

هویچ خرد شده …. ۲ عدد

پیازچه خرد شده … ۳ عدد

سیر خرد شده … ۳ حبه

زنجبیل … نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون …. ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ هم زده … ۲ عدد

نخود فرنگی …. نصف پیمانه

نمک دریا …. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا و آب مرغ را روی حرارت ملایم داخل قابلمه بریزید و با کمی نمک دریا طعم دار کنید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه وقتیکه آب مرغ کاملا جذب کینوا شد از روی حررات برداشته و کینوا پخته شده را کنار بگذارید. سپس داخل ماهیتابه روغن زیتون، پیازها و سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و برای طعم دار کردن آنها زنجبیل را اضافه کنید. تخم مرغ ها را جداگانه داخل ماهیتابه به صورت هم زده درست کنید و کناری بگذارید. در آخر مخلوط کینوا، پیاز و نخود فرنگی و تخم مرغ را ترکیب کنید و تا زمانی که نخود فرنگی پخته شد منتظر بمانید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *