سوپ کینوا با اسفناج و بروکلی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ کینوا با اسفناج و بروکلی

مواد لازم :

کینوا پخته شده … ۱ پیمانه

روغن زیتون …. ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده … ۱ عدد

نمک دریا … ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه … نصف قاشق چایخوری

سیر خرد شده … ۲ قاشق چایخوری

آب سبزیجات … ۷ پیمانه

بروکلی خرد شده … ۵ پیمانه

سیب زمینی خرد شده و پخته شده … ۱ عدد

اسفناج … ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم قابلمه را بگذارید سپس پیاز، نمک دریا و فلفل را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند. سپس کینوا و سیر را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه خوب هم بزنید. آب سبزیجات، بروکلی و سیب زمینی را به کینوا اضافه کنید و حرارت را کم کنید و به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید تا مخلوط خوب بپزد. در آخر اسفناج ها را اضافه کنید و منتظر بمانید تا اسفناج ها نیز بپزد و مخلوط سوپ که به خوبی سرد شد در مخلوط کن بریزید تا سوپی یکدست داشته باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *