کاری گل کلم با نخود

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
گوجه گیلاسی ………………………………..‏ ۵۰۰ گرم
گل کلم ……………………………………….. ‏۵۰۰ گرم
نخود پخته‌شده ………………………………..‏ ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز …………………………………‏……‏ ۲۰۰ گرم
آب …………………………………………….. ‏½ پیمانه
چیلی سبز تازه ………………………………..‏ ۲ عدد
سیر …………………………………………….‏ ۲ حبه
پیاز ‏…………………………………………….‏ ۱ عدد
گشنیز تازه خرد شده ………………………….‏ ۲ قاشق مرباخوری + برای ‏سرو
تخم گشنیز آسیاب ‏شده ………………………‏ ۲ قاشق چای‌خوری
زیره ……………………………………………. ‏۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ………………………………………… ‏½ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون برای چرب کردن
پلو برنج برای سرو
طرز تهیه ‏‎:‎
‎پیاز را نصف کرده و باریک خرد کنید‎ .‎سیرها را له کنید‎.‎ چیلی سبز تازه را نصف کرده و دانه‮های آن را گرفته و خرد کنید. ‏دانه ‏زیره را کمی له کنید‎. ‎گل کلم را تمیز کرده و خرد کنید‎.نخود پخته را آب‌کش و خشک کنید‎.‎ سر لوبیا سبزها را گرفته و ۳ ‏سانتی‮متری خرد و بخارپز کنید.‏

‎تابه نچسب بزرگی را با روغن زیتون چرب کنید‎ .‎آن را روی شعله متوسط به بالا حرارت دهید. پیاز را افزوده و برای ۳ دقیقه ‏سرخ کنید تا طلایی شود‎ .‎سیر، چیلی، تخم گشنیز و زردچوبه را اضافه کنید. برای ۱ دقیقه سرخ کنید تا عطر آنها بلند شود‎ .‎گوجه ‏گیلاسی، گل کلم و آب را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید تا به جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید ‏با در بسته برای ۶ ‏دقیقه بجوشد‎.‎ نخود و لوبیا سبز را به مواد بیافزایید. برای ۳ دقیقه دیگر بگذارید بجوشند‎.‎ گشنیز خرد شده را افزوده و فلفل ‏بزنید‎ .‎کاری سبزیجات را در کاسه‮هایی که برای سرو غذا آماده کردید تقسیم کرده و روی آن برگ‮های گشنیز را برای ‏تزیین بچینید ‏و همراه با برنج سرو کنید.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف نخود برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *