ژله بستنی در پوست پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

ژله بستنی در پوست پرتقال


مواد لازم :‏
ژله پرتقال……………………………. ۱ بسته‎
پرتقال………………………………… ۲ عدد‎
آب جوش…………………………….. ۱ لیوان‎
بستنی وانیلی………………………… یک و نیم لیوان
طرز تهیه‎ ‎‏ :‏
مرحله ۱ – پرتقال ها را شسته و سپس از وسط نصف کنید، داخل آن ها را با قاشق یا دست خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۲ – ژله را در آب جوش حل کرده و بعد از اینکه از داغی افتاد بستنی را که قبلا کمی زده اید تا یکدست شود به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود.

مرحله ۳ – پرتقال های از پوست خارج کرده را با ژله مخلوط کنید.

مرحله ۴ – داخل پوست پرتقال ها را با ژله پر کرده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید سپس سرو نمایید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پرتقال برای دارندگان گروه خونی B بلامانع و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *