سیب سرخ شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

سیب سرخ شده


مواد لازم :‏
آرد سفید‎…………………‎‏ ۱ و ¼ پیمانه‎
بکینگ پودر‎………………‎‏ ۲ قاشق چایخوری‎
نمک‎…………………….‎‏ ¼ قاشق چایخوری‎
شیر‎………………………‎‏ ⅔ پیمانه‎
تخم مرغ‎………………….‎‏ ۱ عدد، زده شده‎
شکر‎……………………..‎‏ ¾ پیمانه‎
پودر دارچین‎………………‎‏ ۱ قاشق چایخوری‎
سیب شیرین بزرگ‎…………‎‏ ۲ عدد‎
پودر شکر‎…………………‎‏ برای تزئین‎
روغن زیتون…………………… برای سرخ کردن
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را به آن افزوده تا خمیر نسبتا غلیظی درست شود.

مرحله ۲ – روغن را در یک تابه گود ریخته تا حدود ۵ سانت از ارتفاع تابه را بگیرد، سپس اجازه دهید گرم شود بطوریکه وقتی تکه ای نان در آن انداختید طی ۱ تا ۲ دقیقه قهوه ای شود.

مرحله ۳ – شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴ – سیبها را پوست گرفته و مغز آنها را خارج کرده و سپس دایره ای شکل به قطر نیم سانت برش بزنید و در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید.

مرحله ۵ – سیب ها را بعد از زدن در شکر، در خمیر آماده شده بزنید تا خمیر همه سمت سیب ها را فرا گیرد.

مرحله ۶ – دو طرف سیب ها را در روغن حدود ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای خوش رنگ شود، سپس روی آنها پودر شکر پاشیده و سرو نمائید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *