تیرامیسو پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

تیرامیسو پرتقال

مواد لازم :‏
تخم مرغ………………………….۱ عدد، سفیده و زرده جدا‎
پنیر خامه ای……………………..۲۰۰ گرم‎
خامه فرم گرفته…………………..‏‎ ۲۰۰ ‎گرم‎
وانیل……………………………… یک چهارم قاشق چایخوری‎
شکر……………………………… یک سوم پیمانه‎
آب پرتقال………………………… ۱ قاشق غذاخوری یا چند قطره اسانس پرتقال‎
پودر کاکائو……………………… برای تزیین‎
آب پرتقال……………………….. ۱ پیمانه برای نرم کردن لیدی فینگر
لیدی فینگر……………………….‏‎ ‎به مقدار لازم (حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد)‏
مواد لازم برای شیرین کردن پرتقال :‏
پرتقال تازه…………………….. ۱ تا ۲ عدد‎
شکر……………………………. یک و نیم قاشق غذاخوری‎
آب پرتقال………………………. یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مرحله ۱ – پرتقال تازه را پوست گرفته و به دلخواه به شکل خلالی یا مکعبی خرد کنید، سپس آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید و کنار بگذارید.

مرحله ۲ – سفیده تخم مرغ را با نصف از وانیل و نصف از شکر به کمک همزن زده تا کاملا فرم بگیرید و از ظرف نریزد.

مرحله ۳ – زرده تخم مرغ را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و دوباره بزنید.

مرحله ۴ – خامه، آب پرتقال یا اسانس را به مخلوط زرده بیافزایید و در نهایت سفیده را کم کم افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله ۵ – لیدی فینگرها را متناسب با ظرف مورد نظر برای سرو، درسته یا نصف کرده و در آب پرتقال بزنید، در جام یا ظرف بگذارید.

مرحله ۶ – مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها ریخته و روی آنرا تکه های پرتقال آماده شده در مرحله ۱ را بگذارید.

مرحله ۷ – دوباره روی کرم را با لیدی فینگری که در آب پرتقال زده اید پوشانده و مابقی کرم را روی آن ریخته تا سطح ظرف پر شود، سپس روی تیرامیسو را با پوذر کاکائو و برش هایی از پرتقال تزیین کرده و برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود، سپس سرو نمایید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پرتقال برای گروه خونی B بلامانع و برای سه گروه خونی دیگر مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *