چیکن ماسلا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
فیله ران مرغ …………………………..‏ ۵۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ……………………………‏ ۴۰۰ گرم
برگ اسفناج …………………………… ‏۷۵ گرم
خامه …………………………………… ‏¾ پیمانه
برگ گشنیز تازه ………………………..‏ ¼ پیمانه
پیاز کوچک ………………………………‏ ۱ عدد
سیر ……………………………………..‏ ۴ حبه
ادویه گرام ماسالا ……………………….‏ ۱ قاشق ‏مرباخوری
روغن زیتون ………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
ماست ساده ……………………………. برای سرو غذا
طرز تهیه ‏‎:‎

‎پیاز را ریز خرد کنید‎ .‎فیله ران مرغ را شسته و به تکه‮های ۲ سانتی‮متری خرد کنید.‏ گوجه‌فرنگی را ابتدا فیله کنید، سپس داخل ‏غذاساز آن را پوره کنید یا رنده کنید .‏

روغن زیتون را در تابه‮ای بزرگ و مخصوص سرخ کردنی روی شعله متوسط داغ کنید. ‏پیاز را افزوده و برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ ‏کنید تا نرم شود. مرغ را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت هم ‏بزنید تا قهوه‮ای رنگ شود. ‏‎‎۲ ‎حبه سیر رنده‌ شده و ادویه گرام ‏ماسالا را اضافه کنید. مواد را برای ۱ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها بلند شود‎.‎

‎گوجه‮فرنگی خردشده و خامه را اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید. ‏شعله را کم کنید. گهگاهی هم بزنید تا ۰۱ دقیقه که مرغ‮ها ‏کاملا بپزنند.‏ اسفناج را اضافه کنید؛ برای ۲ دقیقه آن را هم بزنید تا اسفناج‮ها آب خود را از دست بدهند و پژمرده شوند. برنج را ‏‏بین کاسه‮ها تقسیم کنید و روی آن مخلوط مرغ و گشنیز بریزید‎‏.‏‎

غذا را با ماست سرو کنید‎. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *