خورش مرغ هندی با ماست

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

مرغ ………………………….. ۱ کیلو
پیاز…………………………… ۴ عدد بزرگ
جعفری ریز شده ……………. ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ………………………. ۱ قاشق غذاخوری
ادویه هندی ………………….. ۲ قاشق غذاخوری
نمک ………………………….. به میزان لازم
روغن زیتون …………………. ۲ قاشق غذاخوری
ماست ……………………….. ۲ لیوان
سیر …………………………. ۳ حبه
گشنیز ریز شده …………… ۱ قاشق غذاخوری
آب …………………………… ۱ فنجان

طرز تهیه :

مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و قطعات مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه آن را تفت دهید. مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید. سپس در ظرف را بگذارید تا مرغ با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. جعفری را به مواد اضافه کرده و بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشند. زردچوبه، ادویه هندی و نمک را به مواد اضافه کرده و  هم بزنید. سپس بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *