پیتزای له معجون

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
گوشت بره لخم، چرخ شده ……………………………..‏۴۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز نگینی شده ………………………..‏ ½ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز نگینی شده ……………………….. ½ پیمانه
سیر خرد شده ‏………………………………………….‏ ۱ حبه
پیاز ریز خرد شده ……………………………………….. ‏۱ عدد
ریحان تازه خرد شده ‏……………………………………‏ ۱قاشق‌غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ………………………………….. ‏½ پیمانه
نعناع تازه خرد شده …………………………………….. ‏۲ قاشق‌غذاخوری
رب گوجه فرنگی غلیظ …………………………………… ‏۶ قاشق‌غذاخوری
گوجه فرنگی گیلاسی …………………………………..‏۴ عدد، دو نیم شده
زیره آسیاب شده ……………………………………….‏ ½ قاشق ‏چایخوری
فلفل پاپریکا ……………………………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ……………………………….‏ ½ قاشق ‏چایخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………………..‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………………….‏ ۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز (برای طعم دادن)‏ ……………………………‏ ۱عدد
نمک ……………………………………………………… به میزان لازم
مواد لازم سس سیر :‏
ماست ساده ………………………………………………..‏ ۱ پیمانه
جعفری تازه ریز ‏شده……………………………………….. ‏½ قاشق ‏چایخوری
سیر له شده ………………………………………………..‏ ¼ قاشق ‏چایخوری
نمک …………………………………………………………. به میزان لازم
فلفل سیاه آسیاب شده …………………………………… به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎سیر، پیاز، ریحان، جعفری، نعناع، پاپریکا، زیره، گشنیز، فلفل دلمه‌ای نگینی شده، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون را در ‏غذا ساز ‏بریزید آن را روشن کنید تا اندازه‌ای که سبزیجان ریز شوند. گوجه فرنگی‌های دو نیم شده را اضافه کرده ‏ودکمه غذا ساز را فشار ‏دهید تا اندازه‌ای که پوره غلیظی بدست آید‎.‎
‎گوشت بره چرخ کرده را در تابه‌ای که از قبل گرم شده روی شعله کم تفت دهید‎.‎
‎پوره‌ای که در غذاساز آماده شده و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید‎.‎
‎مخلوط را هم بزنید تا زمانی که گوشت بره کاملاً پخته شود، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‎.‎
‎فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و هم بزنید‎.‎
‎مخلوط را به ظرف کم عمق منتقل کنید تا خنک شده و به دمای محیط برسد. روی آن سلفون بکشید و یک شب در ‏یخچال نگه ‏دارید‎.‎
‎سس بره را از یخچال بیرون آورده و بگذارید به دمای محیط برسد‎.‎
‎خمیر‎ ‎پیتزای له معجون را که آماده شده روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید‎.‎
سس سیر را به این‌صورت آماده کنید: ماست، جعفری، سیر له شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم ‏زده و کنار ‏بگذارید‎.‎
‎فر را از قبل روی دمای ۲۶۰ درجه سلسیوس (۵۰۰‏F ‎)گرم کنید‎.‎
‎سس گوشت بره را هم زده و باقاشق روی خمیر بریزید. آن را نازک تا لبه‌های خمیر پخش کرده و آرام فشار دهید ‏تا به خمیر ‏بچسبد‎.‎
‎پیتزا‌ها را روی کاغذ روغنی روی پایین‌ترین طبقه فر قرار دهید تا زمانی که لبه‌های خمیر کمی قهوه‌ای شود، ۸ تا ‏‏۱۰ دقیقه‎.‎
‎پیتزا‌ها را روی سینی شبکه‌ای فر قرار دهید تا خنک شود. این پیتزا‌ها را می‌توانید در ظرف ضد نفوذ هوا ۳ روز ‏در یخچال و یا ‏‏۳ ماه در فریزر نگه دارید. برای گرم کردن مجدد پیتزا‌ها، آن‌ها را ۸ دقیقه در فر۱۷۵ درجه ‏سلسیوس (۳۵۰‏F ‎) قرار دهید‎.‎
‎در ‌‌نهایت برای سرو این پیتزا، کمی سس سیر روی آن بریزید‎.‎

‎می‌توانید کلم قرمز و سفید رشته شده نیز روی آن قرار داده و رول کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *