عدسی 

مطلب را به اشتراک بگذارید

عدسی 

مواد لازم :

عدس سبز ……………۴۰۰ گرم، ۲ لیوان (۱۴۱۲ کالری)
روغن زیتون ……….. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
پیاز خلال شده ……… ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
جو دوسر خرد شده … ۳۰ گرم (۱۱۴ کالری)
زردچوبه ………….. به مقدار کافی
نمک دریا ……………… به مقدار کافی

طرز تهیه :

در یک قابلمه دویست گرم پیاز خلالی را با ۶۰ گرم روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود، سپس مقداری زردچوبه به آن افزوده و سی ثانیه تفت دهید سپس آب را به آن افزوده و عدس شسته شده، نمک دریا و جو دوسر را نیز به آن اضافه کنید و بگذارید با شعله بسیار آرام به خوبی بپزد. غلظت و شوری عدسی را به دلخواه تنظیم نمایید. در این عدسی می توانید بر حسب سلیقه مقداری زنجبیل تازه رنده شده یا پودر آن را بریزید. این غذای لذیذ به دلیل داشت عدس برای دارندگان گروه خون O و B مناسب نیست. این عدسی برای چهار نفر کافیست. می توانید این غذای خوشمزه را با آب لیمو ترش تازه میل فرمائید.
کالری این غذا …………….۲۱۵۰ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *