پیتا پیتزا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای تهیه سس :‏
روغن زیتون …………………………. به میزان دلخواه
پیاز ………………………………… ‏۱ عدد کوچک
سیر له‌شده ……………………….‏ ۲ حبه
آویشن ……………………………. ‏½ قاشق ‏چای‌خوری
ریحان خشک ……………………..‏ ½ قاشق ‏چای‌خوری
فلفل قرمز خرد‌شده ………………‏¼ قاشق ‏چای‌خوری
برگ بو ………………….‏………….‏ ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ‏………………………‏ ۴۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی …………………..‏ ¼ پیمانه
مواد لازم برای تهیه پیتزا ‏‎:‎
نان پیتا …………………………….. ‏۴ عدد
فلفل دلمه‌ای زرد ‏…………………. ‏۱ عدد
پنیر موتزارلا ( رنده‌شده ‏‏) ‏…………. ‏۱۰۰ گرم
ریحان تازه ‏برای تزئین
طرز تهیه :‏
‎‎فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود‎.‎
‎سیر و پیاز را نگینی خرد می کنیم‎.‎
‎در یک ظرف عمیق، کمی روغن زیتون  می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‎گذاریم تا گرم شود. سیر و پیاز ‏خرد‌ شده را به آن ‏اضافه می‌کنیم و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا سیر و پیاز طلایی و سبک شوند‎.‎
‎گوجه فرنگی ها را فیله کنید‎.‎
‎سپس آویشن، ریحان خشک، فلفل قرمز، برگ بو، گوجه‌فرنگی های فیله شده را خرد‌ کرده و رب گوجه‌فرنگی را ‏به آن اضافه ‏کرده و مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و ۳۰ دقیقه آن را می‌گذاریم تا ‏آرام بجوشد و سس غلیظ ‏شود‎.‎
‎برای درست کردن پیتزا، نان‌های پیتا را روی سینی فر می‌چینیم. روی هر یک از آن‌ها ۱ قاشق غذاخوری از سس ‏آماده‌شده ‏می‌ریزیم و پخش می‌کنیم‎.‎
‎سپس فلفل دلمه‌ای زرد را که از قبل خرد کرده‌ایم روی آن می‌ریزیم و سپس پنیر رنده‌شده را روی آن‌ها می‌ریزیم‎.‎
‎سینی را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر داغ قرار می‌دهیم تا پنیر روی آن‌ها ذوب شده و فلفل‌ها نرم شوند‎.‎

‎پیتزا‌ها را از فر خارج می‌کنیم و روی آن را با ریحان تازه تزئین‌کرده و سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *