مواد لازم برای ۴ عدد پیتزا :
خمیر پیتزا ………………………………….. به میزان لازم برای ۴ الی ۶ نفر
آرد …………………………………………. کمی برای اینکه خمیر نچسبد
سسگوجهفرنگی ………………………… ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا (ریز خرد شده) ……………… ۲۳۰ گرم
روغن زیتون ………………………………. ¼ پیمانه
ریحان تازه ……………………………….. ۲۴ برگ
نمک دریایی …………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه :
گریل یا فر را از قبل گرم میکنیم.
خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. آنها را به صورت گلوله در میآوریم و آنها را با پلاستیک میپوشانیم و ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم تا ور آید.
کمی آرد روی سطح صافی میپاشیم. خمیرهای گلولهشده را روی آرد باز میکنیم و با وردنه پهن میکنیم.
خمیرها را به مدت ۲ دقیقه در فر داغ میگذاریم تا قهوهای روشن شود و سپس آن را خارج کرده، بر میگردانیم و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر در فر داغ میگذاریم تا کمی بگیرد. آن را از فر خارج میکنیم. طرف قهوهای خمیر را زیر میگذاریم و آن را کنار میگذاریم. این کار را با هر ۴ خمیر انجام میدهیم.
سس گوجه را روی آنها میمالیم و پنیر را روی آن میریزیم.
پیتزاها را داخل فر میگذاریم تا پنیر آن کاملاً آب شود و خمیر آن ترد و طلائی رنگ شود که این اتفاق خیلی زود میافتد. آنها را پس از اینکه پخت، روی سینی میگذاریم و روی آن روغنزیتون میریزیم. روی آنها ریحان تازه و نمک دریایی میریزیم. سریعاً برش می دهیم و سرو می کنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف پنیر پیتزا برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.