پیتزا مارگاریتا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۴ عدد پیتزا :‏
خمیر پیتزا ………………………………….. به میزان لازم برای ۴ الی ۶ نفر
آرد …………………………………………. کمی برای اینکه خمیر نچسبد
سس‌گوجه‌فرنگی …………………………‏ ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا (ریز خرد ‏شده)‏ ………………‏ ۲۳۰ گرم
روغن زیتون ……………………………….‏ ¼ پیمانه
ریحان تازه ………………………………..‏ ۲۴ برگ
نمک دریایی …………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎‎ ‎گریل یا فر را از قبل گرم می‌کنیم‎.‎
‎خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. آنها را به صورت گلوله در می‌آوریم و آنها را با پلاستیک می‌پوشانیم و ‏‏۱۵ دقیقه کنار ‏می‌گذاریم تا ور آید‎.‎
‎کمی آرد روی سطح صافی می‌پاشیم. خمیرهای گلوله‌شده را روی آرد باز می‌کنیم و با وردنه پهن می‌کنیم‎.‎
‎خمیر‌ها را به مدت ۲ دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا قهوه‌ای روشن شود و سپس آن را خارج کرده، بر می‌گردانیم و ‏به مدت ۳۰ ‏ثانیه دیگر در فر داغ می‌گذاریم تا کمی بگیرد. آن را از فر خارج می‌کنیم. طرف قهوه‌ای خمیر را زیر ‏می‌گذاریم و آن را کنار ‏می‌گذاریم. این کار را با هر ۴ خمیر انجام می‌دهیم‎.‎
‎سس گوجه را روی آنها می‌مالیم و پنیر را روی آن می‌ریزیم‎.‎

‎پیتزا‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا پنیر آن کاملاً آب شود و خمیر آن ترد و طلائی رنگ شود که این اتفاق خیلی زود ‏می‌افتد. آنها را ‏پس از اینکه پخت، روی سینی می‌گذاریم و روی آن روغن‌زیتون می‌ریزیم. روی آنها ریحان تازه و ‏نمک دریایی می‌ریزیم. ‏سریعاً برش می دهیم و سرو می کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف پنیر پیتزا برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *