ریبولیتا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
پیاز ریز خرد شده ‏……………………………… ‏۱ عدد متوسط
هویج ریز خرد شده ……………………………..‏ ۳ عدد متوسط
کرفس ریز خرد شده …………………………… ۲ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ………………………………‏ ۲ حبه
روغن زیتون ……………………………………..‏ ¼ پیمانه
کدو خیاری ریز خرد شده ………………………‏ ۱ عدد متوسط
اسفناج ریز خرد شده …………………………. ‏۳ پیمانه
لوبیا سفید آب پز شده ………………………..‏ ۶۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی له شده ………………………….‏ ۶۰۰ گرم
آب مرغ ………………………………………..‏ ۳ پیمانه
نمک و فلفل ………………………………….. به میزان لازم
جعفری ساتوری شده ……………………….. ‏۱ ساقه
نان تست یا باگت بیات خرد ‏شده …………… ‏۲ پیمانه
مواد لازم برای روی سوپ :‏
پستو ………………………………………… به میزان لازم
روغن زیتون ………………………………….. به میزان لازم
پنیر پارمژان رنده شده ………………………. به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎پیاز، کرفس، سیر و هویج خرد شده را داخل روغن زیتون کمی تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی، ‏کدو، اسفناج و ‏جعفری را به آنها افزوده و آب مرغ را روی آنها می‌ریزیم تا سطح سبزیجات را کاملاً بگیرد. سوپ ‏را به مدت یک ساعت و نیم ‏روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد‎.‎
‎لوبیا سفید را به سوپ اضافه کرده و ۱۵ دقیقۀ دیگر آن را می‌پزیم و با نمک و فلفل کمی مزه‌دار می‌‏‎کنیم‎.‎ نان‌های بیات شده را ریز خرد می‌کنیم و آن را داخل سوپ می‌ریزیم. آنقدر هم می‌زنیم تا خرده‌های نان کاملاً در ‏سوپ حل شوند. ‏سپس از همزن دستی استفاده کرده و آن را کاملاً مخلوط می‌کنیم‎.‎

‎سوپ را در دمای اتاق سرو می‌کنیم. برای سرو کردن، روی آن کمی پستو به همراه روغن زیتون ریخته و کمی ‏پنیر پارمزان ‏رنده شده نیز روی آن می‌پاشیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *