مواد لازم برای تهیه سس :
روغن زیتون …………………………. به میزان دلخواه
پیاز ………………………………… ۱ عدد کوچک
سیر لهشده ………………………. ۲ حبه
آویشن ……………………………. ½ قاشق چایخوری
ریحان خشک …………………….. ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خردشده ………………¼ قاشق چایخوری
برگ بو ………………….…………. ۱ عدد
گوجهفرنگی ……………………… ۴۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی ………………….. ¼ پیمانه
مواد لازم برای تهیه پیتزا :
نان پیتا …………………………….. ۴ عدد
فلفل دلمهای زرد …………………. ۱ عدد
پنیر موتزارلا ( رندهشده ) …………. ۱۰۰ گرم
ریحان تازه برای تزئین
طرز تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
سیر و پیاز را نگینی خرد می کنیم.
در یک ظرف عمیق، کمی روغن زیتون میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت میدهیم تا سیر و پیاز طلایی و سبک شوند.
گوجه فرنگی ها را فیله کنید.
سپس آویشن، ریحان خشک، فلفل قرمز، برگ بو، گوجهفرنگی های فیله شده را خرد کرده و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم میکنیم و ۳۰ دقیقه آن را میگذاریم تا آرام بجوشد و سس غلیظ شود.
برای درست کردن پیتزا، نانهای پیتا را روی سینی فر میچینیم. روی هر یک از آنها ۱ قاشق غذاخوری از سس آمادهشده میریزیم و پخش میکنیم.
سپس فلفل دلمهای زرد را که از قبل خرد کردهایم روی آن میریزیم و سپس پنیر رندهشده را روی آنها میریزیم.
سینی را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر داغ قرار میدهیم تا پنیر روی آنها ذوب شده و فلفلها نرم شوند.
پیتزاها را از فر خارج میکنیم و روی آن را با ریحان تازه تزئینکرده و سرو میکنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.