پلمبیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پلمبیر


مواد لازم‎ ‎‏ :‏
تخم مرغ ……………………………….. ۲ عدد
شیر …………………………………….. ½ پیمانه
پودر ژلاتین ………………………………. ۲ قاشق مرباخوری
شکر …………………………………….. ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
وانیل …………………………………….. ½ قاشق چایخوری
خامه …………………………………….. ۱ پیمانه سرخالی
پودر قند برای فرم دادن خامه ………….. ۳ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ………………………….. ¼ پیمانه
خلال پسته ………………………………. ¼ پیمانه
مربای هویج یا آلبالو…………………….. برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎خامه را با پودر قند مخلوط و سپس با همزن زده تا فرم بگیرد، بعد در یخچال نگهداری کنید‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را با شکر و وانیل به کمک همزن آنقدر بزنید تا کرم و روشن شود‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کرده و به شیر که گرم کرده اید اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط شیر و ‏ژلاتین را به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید‎.‎
مرحله ۴‏‎ – ‎سفیده را با همزن زده تا کاملا سفت و سفید شود، سپس همراه با خامه فرم گرفته به مخلوط زرده افزوده و خوب ‏به هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند‎.‎
مرحله ۵‏‎ – ‎ته قالب مورد نظر را با گردو، پسته و مربا تزئین کرده و ابتدا مقداری از پلمبیر را آرام روی آنها ریخته تا ‏جابجا نشوند، در یخچال گذاشته و بعد از اینکه خودش را گرفت، مابقی پلمبیر را افزوده و برای چند ساعت در یخچال ‏نگهداری کرده تا ببندد، سپس در ظرف دلخواه برگردانده و با پسته و گردو ترئین و سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکات :‏
می توانید خامه را به صورت فرم گرفته و آماده از قنادی تهیه کنید، در این صورت پودر قند را از مواد لازم حذف نمائید‎.‎
شکر را می توانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیادتر کنید‎.‎
بجای پودر ژلاتین می توانید از ۲ ورق ژلاتین استفاده نمائید‎.‎

تصاویر بیشتری از این دسر را در زیر مشاهده می کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گردو برای تمام گروه های خونی سودمند است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *