پلمبیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پلمبیر


مواد لازم‎ ‎‏ :‏
تخم مرغ ……………………………….. ۲ عدد
شیر …………………………………….. ½ پیمانه
پودر ژلاتین ………………………………. ۲ قاشق مرباخوری
شکر …………………………………….. ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
وانیل …………………………………….. ½ قاشق چایخوری
خامه …………………………………….. ۱ پیمانه سرخالی
پودر قند برای فرم دادن خامه ………….. ۳ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ………………………….. ¼ پیمانه
خلال پسته ………………………………. ¼ پیمانه
مربای هویج یا آلبالو…………………….. برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎خامه را با پودر قند مخلوط و سپس با همزن زده تا فرم بگیرد، بعد در یخچال نگهداری کنید‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را با شکر و وانیل به کمک همزن آنقدر بزنید تا کرم و روشن شود‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کرده و به شیر که گرم کرده اید اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط شیر و ‏ژلاتین را به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید‎.‎
مرحله ۴‏‎ – ‎سفیده را با همزن زده تا کاملا سفت و سفید شود، سپس همراه با خامه فرم گرفته به مخلوط زرده افزوده و خوب ‏به هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند‎.‎
مرحله ۵‏‎ – ‎ته قالب مورد نظر را با گردو، پسته و مربا تزئین کرده و ابتدا مقداری از پلمبیر را آرام روی آنها ریخته تا ‏جابجا نشوند، در یخچال گذاشته و بعد از اینکه خودش را گرفت، مابقی پلمبیر را افزوده و برای چند ساعت در یخچال ‏نگهداری کرده تا ببندد، سپس در ظرف دلخواه برگردانده و با پسته و گردو ترئین و سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکات :‏
می توانید خامه را به صورت فرم گرفته و آماده از قنادی تهیه کنید، در این صورت پودر قند را از مواد لازم حذف نمائید‎.‎
شکر را می توانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیادتر کنید‎.‎
بجای پودر ژلاتین می توانید از ۲ ورق ژلاتین استفاده نمائید‎.‎

تصاویر بیشتری از این دسر را در زیر مشاهده می کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گردو برای تمام گروه های خونی سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *