پودینگ انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

پودینگ انار

مواد لازم :‏
نشاسته ذرت‎………………………‎‏ ۴ قاشق غذاخوری
وانیل‎…………………………….‎‏ نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته‎…………………….‎‏ ۱۵۰ گرم
آب انار‎…………………………..‎‏ ۲ پیمانه
پودر قند‎………………………….‎‏ ¾ پیمانه ‏
شیر‎………………………………‎‏ ۲ قاشق غذاخوری
ورق ژلاتین‎………………………..‎‏ ۲ ورق
پنیرخامه ای( به دلخواه )‏‎……………..‎‏ ۱۰۰ گرم ‏
دانه انار‎……………………………‎مقداری
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

مرحله ۲ – پنیر خامه ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدیکه فقط با هم یکدست شوند.

مرحله ۳ – مخلوط خامه را به مواد نشاسته ای مرحله ۱ اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

مرحله ۴ – ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی B و AB مضر و برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *