پودینگ انار
مواد لازم :
نشاسته ذرت……………………… ۴ قاشق غذاخوری
وانیل……………………………. نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته……………………. ۱۵۰ گرم
آب انار………………………….. ۲ پیمانه
پودر قند…………………………. ¾ پیمانه
شیر……………………………… ۲ قاشق غذاخوری
ورق ژلاتین……………………….. ۲ ورق
پنیرخامه ای( به دلخواه )…………….. ۱۰۰ گرم
دانه انار……………………………مقداری
طرز تهیه :
مرحله ۱ – آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
مرحله ۲ – پنیر خامه ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدیکه فقط با هم یکدست شوند.
مرحله ۳ – مخلوط خامه را به مواد نشاسته ای مرحله ۱ اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
مرحله ۴ – ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی B و AB مضر و برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع است.