نکاتی در مورد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی در مورد کینوا

۱- خوشمزه است:

اگر شما جز آن افرادی هستید که طعم خوراکی برای شما اهمیت بیشتری دارد تا خواص آن پس با این نوع غله مشکلی نخواهید داشت.

۲- اسم بامزه ای دارد:

Quinoa که معمولا به این صورت تلفظ می شود. Keen-wah

۳- دارای پروتئین بالا:

نکته مثبتی برای افراد گیاه خوار. دارای مقدار قابل توجهی از آهن و فیبر نیز می باشد.

۴- گلوتن ندارد:

برای افرادی که بدن آن ها با گلوتن ناسازگاری دارد بسیار مناسب است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

۵- رنگ های گوناگونی دارد:

شناخته ترین آن رنگ سفید می باشد. ولی در رنگ های قرمز و سیاه نیز موجود می باشد.

۶- کینوا یک نوع دانه است از خانواده اسفناج.

۷- ساختار جالبی دارد:

کمی مانند جو است در حالی که کمی هم نرمی در خود دارد.

۸- در حالت پخته شده بهتر است:

در اولین تجربه خود از کینوا می توانید آن را در آب جوش بریزید و سپس چاشنی های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید و همراه با سالاد میل کنید.

۹- برای ایرانیان عزیز برنج غذای اصلی بوده لذا کینوا را می توانید همانند برنج دم کرده و با انواع خورش نوش جان کنید و اگر می خواهید از خواص خارق العاده آن بهره ببرید، با برنج به صورت نصف به نصف ترکیب کرده و دم کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *