میگو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

میگو با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………….. ۳ و نیم فنجان

روغن زیتون ………………………… ۱ قاشق چایخوری

ترکیب پیاز خرد شده،فلفل و کرفس ………… ۱ فنجان

میگو ……………………. ۱ فنجان

نمک دریا و فلفل …………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم مخلوط پیاز، فلفل و کرفس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. میگوها را به مدت ۲ دقیقه هر طرف را سرخ کنید و با کینوا و سبزیجات از قبل آماده شده مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *