مقلوبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

‎ 

‎برنج ………………………………………………………… ۴ پیمانه‎ 

‎بادمجان حلقه شده متوسط ………………………………. ۳ عدد‎ 

‎سیب زمینی حلقه شده متوسط ………………………….. ۳ عدد‎ 

‎پیاز حلقه شده متوسط …………………………………….. ۲ عدد‎ 

‎پیاز نگینی …………………………………………………… ۱ عدد‎ 

‎گوشت خورشی ……………………………………………. ۲۰۰ گرم‎ 

‎نمک و فلفل و دارچین و ادویه و روغن زیتون ………………. به میزان لازم

 

 

‎طرز تهیه :‏

‎یک عدد پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدهید و وقتی گوشت سرخ شد‫، زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید ‏تا گوشت با حرارت کم بپزد‫.‬ وقتی گوشت پخت‫،‬ به آن نمک هم اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نمک به خورد گوشت ‏برود‫.‬‏‎ 

‎بادمجان های حلقه شده را در نمک خوابانده و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.‬ سپس شسته و سرخ نمایید.‬‏‎ 

سیب زمینی های حلقه شده را هم با کمی نمک سرخ کنید‫.‬‏‎ 

‎پیاز حلقه شده را هم سرخ کنید‫.‬‏‎ 

‎برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید‫.‬‏‎ 

انتهای قابلمه رابا ته دیگ مورد نظر پر کرده و کمی روغن زیتون بریزید‫.‬ یک لایه از برنج آماده شده را ریخته و صاف کنید‫.‬ حالا ‏سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده‫،‬ گوشت‫،‬ پیاز سرخ شده و بادمجانهای سرخ شده را روی هم به ردیف بچینید، ‬روی مواد ‏کمی ادویه و دارچین بپاشید و باقیمانده برنج را به آناضافه کرده و با قاشق صاف کنید‫، اگر مایل بودید می توانید از باقیمانده آب گوشت روی ‏برنج ریخته و بگذارید تا پلو برای ۱ ساعت دم بکشد‫.‬ بعد از یک ساعت  در ظرف مورد نظرتون برگردانده و سرو کنید‫.‬‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون لنتخاب شوند، بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *