کباب تابه ای با گوشت گوسفند یا گوساله

مطلب را به اشتراک بگذارید

کباب تابه ای با گوشت گوسفند یا گوساله

مواد لازم :

روغن زیتون…………………………………… ۲۰ گرم  (دو قاشق غذا خوری ۱۸۰ کالری)
گوشت گوسفند تازه چرخ کرده………………۱۵۰  گرم  (۲۸۵ کالری)
پیاز رنده شده……………………………….۶۰ گرم  (۲۵ کالری)
نمک دریا………………………………………….. به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز ورز دهید و نمک دریا را به آن بیافزایید. روغن زیتون را در تابه ریخته نیمه گرم نمایید، سپس گوشت را درون تابه قرارداده و پهن کنید و به اندازه های دلخواه برش دهید. بهتر است از شعله پوش استفاده کنید.
بگذارید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد. سپس  تکه های گوشت را برگردانده و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

اگر در تابه را نگذارید گوشت خشکتر و خوش مزه تر می شود.
این کباب خوشمزه برای یک نفر کافیست.
این غذا برای دارندگان گروههای خون O، B، AB سودمند بوده و دارندگان گروه خون A می بایست از خوردن این غذا اجتناب نمایند.
برای تهیه این غذا می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت گوساله نیز استفاده نمایید. توجه داشته باشید که گوشت گوساله برای دارندگان گروههای خونی A و AB مناسب نمی باشد.

کالری این کباب……………….۴۹۰

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *