مربای به

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای به

 

موادلازم ‏‎:‎
به پوست کنده واسلایس شده‎…‎‏  ۳ کیلو‎
شکر‎…………………………………….‎‏ ۲٫۵ کیلو‎
آب ‏‎……………………………………..‎‏  تا جایی که روی به را بگیرد‎
دانه به ‏‎………………………………….‎‏ ۱ قاشق غذاخوری‎
هل ‏‎……………………………………..‎‏۱ قاشق غذاخوری‎
آب لیمو‎…………………………………‎‏ ۳ قاشق سوپخوری
طرزتهیه ‏‎:‎
به و آب را در ظرف مورد نظر روی اجاق میگذاریم .تا کمی نیم پز شود حدود ۲۰ دقیقه.بعد شکر -هل و دانه به را اضافه ‏میکنیم با حرارت کم ودر نیمه باز ۳ الی ۴ ساعت میپزیم.در اخر اب لیمو را اضافه کرده یکی دو جوش که زد شعله را ‏خاموش میکنیم .اصولا مربای به را در ظرف مسی میپزند که تاثیر زیادی در زیبایی رنگ مربای به دارد .در این عکس من ‏از ظرف رویی استفاده کردم .ولی به نظرم رنگش بد نشد .دانه به عطر مزه و لعاب خوبی به مربا میدهد.امیدوارم درست ‏کنید و لذت ببرید‎.‎
مصرف به برای دارندگان گروه خونی  ‏O‏ و ‏A‏ و ‏B‏ بلامانع است و برای دارندگان گروه خونی ‏AB‏ مضر است.‏

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *