طرز تهیه کوردون بلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

برنج قد بلند ……………………………….. ۳۴۰ گرم
قارچ تازه …………………………………… ۲ پیمانه
پیاز خرد شده …………………………….. ¼ پیمانه
سیر رنده شده ………………………… دو حبه
روغن زیتون ………………………….. دو قاشق غذا خوری
آرد کامل ………………………………..دو قاشق غذاخوی
شیر خامه ……………………………… دو پیمانه مخلوط
پنیر گودا ………………………………… نصف پیمانه
سینه بی استخوان مرغ ……………….. ۶ تکه 
پنیر گودا خرد شده ……………………. ۸۵ گرم
ژامبون گوشت …………………………. ۶ ورق
نمک …………………………………… نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ………………………. ¼ قاشق چایخوری
آرد کامل ……………………………… ¼ پیمانه
تخم مرغ هم زده ……………………. دو غدد
آب ……………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
خرده نان …………………………….. ۱٫۵ پیمانه

روغن گیاهی ………………………… ¼ پیمانه

طرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را آبکش کنید. برنج های پخته شده را کف ظرفی که چرب نیست بریزید.

۲٫ در همین فاصله، برای تهیه سس در یک قابلمه کوچک، قارچ، سیر و پیازچه را با روغن زیتون تفت دهید تا برشته شوند. سپس دو قاشق غذاخوری آرد کامل اضافه کنید. به تدریخ مخلوط نصف به نصف شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی بپزید که مخلوط غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید تا آب شود. با قاشق سس را روی برنج آبکش شده بریزید، در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.

۳٫ از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. یک برش افقی و عمیق در آن ایجاد کنید به طوری که از آن طرف باز نشود. تکه های پنیر را داخل ورقه های ژامبون بپیچید و از داخل برش قرار دهید. آن را با خلال دندان در جای خود محکم کنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید.

۴٫  ۱/۳ پیمانه آرد را داخل کاسه کم عمق بریزید. در کاسه کم عمق دیگری تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. خرده های نان را داخل کاسه کم عمق دیگری بریزید. مرغ ها را داخل آرد فرو کنید، بتکانید تا اضافه آرد گرفته شود، سپس در تخم مرغ هم زده وارد کنید، سپس در ظرف خرده های نان فرو کنید تا لایه ای از آرد و نان روی مرغ ها را بپوشاند.

۵٫ در یک تابه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن را بریزید و روی شعله متوسط، داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای هر طرف مرغ، ۴ دقیقه پخت با حرارت ملایم کافی است. برای سرخ کردن سری دوم، حتما به تابه روغن تازه اضافه کنید. خلال دندان ها را جدا کنید. مرغ ها را روی سس تهیه شده قرار دهید.

۶٫ درب ظرف را بگذارید و داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

توجه داشته باشید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خونی خود انتخاب نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *