مربای به

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای به

 

موادلازم ‏‎:‎
به پوست کنده واسلایس شده‎…‎‏  ۳ کیلو‎
شکر‎…………………………………….‎‏ ۲٫۵ کیلو‎
آب ‏‎……………………………………..‎‏  تا جایی که روی به را بگیرد‎
دانه به ‏‎………………………………….‎‏ ۱ قاشق غذاخوری‎
هل ‏‎……………………………………..‎‏۱ قاشق غذاخوری‎
آب لیمو‎…………………………………‎‏ ۳ قاشق سوپخوری
طرزتهیه ‏‎:‎
به و آب را در ظرف مورد نظر روی اجاق میگذاریم .تا کمی نیم پز شود حدود ۲۰ دقیقه.بعد شکر -هل و دانه به را اضافه ‏میکنیم با حرارت کم ودر نیمه باز ۳ الی ۴ ساعت میپزیم.در اخر اب لیمو را اضافه کرده یکی دو جوش که زد شعله را ‏خاموش میکنیم .اصولا مربای به را در ظرف مسی میپزند که تاثیر زیادی در زیبایی رنگ مربای به دارد .در این عکس من ‏از ظرف رویی استفاده کردم .ولی به نظرم رنگش بد نشد .دانه به عطر مزه و لعاب خوبی به مربا میدهد.امیدوارم درست ‏کنید و لذت ببرید‎.‎
مصرف به برای دارندگان گروه خونی  ‏O‏ و ‏A‏ و ‏B‏ بلامانع است و برای دارندگان گروه خونی ‏AB‏ مضر است.‏

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *