مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

مطلب را به اشتراک بگذارید

مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن :

مواد لازم :

آرد جو دوسر بدون گلوتن ……….. ۲ پیمانه

جوش شیرین …………… ۱ و نیم قاشق چای خوری

بکینگ پودر ……… ۱ قاشق چای خوری

نمک دریا ……..  نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ ……….  ۲ عدد

عسل ………..  دو سوم پیمانه

روغن زیتون ……….  سه چهارم پیمانه

 پوست پرتقال رنده شده …………… ۱ قاشق غذاخوری

اسانس پرتقال ……….  ۱ قاشق چای خوری

عصاره وانیل …………  سه چهارم قاشق چای خوری

شیر ………….  نصف فنجان

زغال اخته یا آلبالو …………  ۱ و نیم پیمانه

کره ………. ۵۰ گرم

خلال بادام برای روی مافین

طرز تهیه :

فر را از قبل در ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس ۱۲ عدد کپسول کاغذی روی قالب های مافین بگذارید. آرد جو دوسر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک دریا را با یکدیگر مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ، عسل، روغن زیتون، پوست پرتقال رنده شده، اسانس پرتقال، وانیل و کره را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را که از قبل آماده کرده بودیم به آرامی به مواد اضافه کنید در حدی که خمیر یکدست شود سپس ۱ فنجان زغال اخته یا آلبالو را با خمیر مخلوط کنید. کپسولهای کاغذی را تقریبا تا سه چهارم پر کنید و بقیه ی زغال اخته یا آلبالو را رویشان بگذارید، سپس پرک بادام روی مافین ها بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. در صورتی که خلال دندان وسط مافین ها زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. این مافین ها را میتوانید در ظرف دربسته تا ۲ روز در دمای اتاق و تا ۴ روز در یخچال نگهداری نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *