مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن

مطلب را به اشتراک بگذارید

مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن :

مواد لازم :

آرد جو دوسر بدون گلوتن ……….. ۲ پیمانه

جوش شیرین …………… ۱ و نیم قاشق چای خوری

بکینگ پودر ……… ۱ قاشق چای خوری

نمک دریا ……..  نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ ……….  ۲ عدد

عسل ………..  دو سوم پیمانه

روغن زیتون ……….  سه چهارم پیمانه

 پوست پرتقال رنده شده …………… ۱ قاشق غذاخوری

اسانس پرتقال ……….  ۱ قاشق چای خوری

عصاره وانیل …………  سه چهارم قاشق چای خوری

شیر ………….  نصف فنجان

زغال اخته یا آلبالو …………  ۱ و نیم پیمانه

کره ………. ۵۰ گرم

خلال بادام برای روی مافین

طرز تهیه :

فر را از قبل در ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس ۱۲ عدد کپسول کاغذی روی قالب های مافین بگذارید. آرد جو دوسر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک دریا را با یکدیگر مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ، عسل، روغن زیتون، پوست پرتقال رنده شده، اسانس پرتقال، وانیل و کره را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را که از قبل آماده کرده بودیم به آرامی به مواد اضافه کنید در حدی که خمیر یکدست شود سپس ۱ فنجان زغال اخته یا آلبالو را با خمیر مخلوط کنید. کپسولهای کاغذی را تقریبا تا سه چهارم پر کنید و بقیه ی زغال اخته یا آلبالو را رویشان بگذارید، سپس پرک بادام روی مافین ها بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. در صورتی که خلال دندان وسط مافین ها زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. این مافین ها را میتوانید در ظرف دربسته تا ۲ روز در دمای اتاق و تا ۴ روز در یخچال نگهداری نمایید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *