لوبیا پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

لوبیا پلو
مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌کرده………………. دو فنجان
  • لوبیاخردشده………………….. چهار فنجان
  • رب گوجه‌فرنگی………………… دو قاشق غذاخوری
  • برنج……………………………… دو فنجان
  • روغن زیتون………………………. یک فنجان
  • نمک، فلفل و زردچوبه…………… به مقدار لازم
  • پیاز…………………………………. یک عدد
  • زعفران……………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه:
چهار فنجان لوبیا درشت خرد کرده را با کمی نمک و آب حدود نیم ساعت می‌پزیم تا لوبیا پخته شود و آب آن تبخیر شود.    
یک عدد پیاز را در یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم. سپس زردچوبه، کمی نمک، فلفل، رب گوجه و دو فنجان گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم.
لوبیا پخته شده را به آن اضافه می‌کنیم تا مایه لوبیاپلو آماده شود.        
برنج را به صورت آبکش می‌پزیم و آن را با مایه لوبیا پلو (لابه لا) در قابلمه می‌کشیم. در آخر کمی زعفران آب کرده به آن اضافه می‌کنیم.
قابلمه را روی شعله گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم الی یک ساعت لوبیا پلو آماده می‌باشد. آن را در ظرف می‌کشیم.
توجه فرمائید که مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید. به عنوان مثال مصرف رب گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نیست.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *