انار پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

انار پلو

مواد لازم : 
عصاره سبزیجات………………………………. ۵۰۰ میلی لیتربرنج…………………………………………….. ۲۵۰ گرم
دانه انار…………………………………………. ۱۰۰ گرم
پرک بادام تست شده…………………………… ۵۰ گرم
پوست پرتقال رنده‌ شده…………………………. ۲ قاشق غذاخوری
تخم‌گشنیز آسیاب‌شده………………………….. ۱ قاشق چای‌خوری
زیره آسیاب‌شده…………………………………. ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

پلو را با عصاره سبزیجات بپزید.
دانه‌های انار، تخم گشنیز، زیره ، بادام‌های تست شده، پوست پرتقال رنده‌ شده را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط معطر ترکیب کرده و سرو کنید.

با بادام تست شده تزئین کنید.

توجه : مصرف انار برای دارندگان گروه های خونی O و A بی اثر و برای دارندگان گروه های خونی B و AB مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *