واکنش گروه خون B نسبت به آنفلوانزا

مطلب را به اشتراک بگذارید

زمانی که محققان و یا پزشکان درباره ” آنفلوانزا ” صحبت می کنند، منظورشان عفونت ناشی از ویروس آنفلوانزا است. آنفلوانزای همه گیر به دو نوع A و B تقسیم می شود. شایع ترین علائم آنفلوانزا شامل تب (معمولا ۳۷ تا ۳۹ درجه سانتیگراد در بزرگسالان)، علائم تنفسی (مانند سرفه، گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی)، سردرد، عضله درد و خستگی اغلب شدید است.

تحقیقات مختلفی درمورد گروه خونی و آنفلوانزا انجام گرفته است که همگی بیانگر این موضوع است که بین گروه خونی انسان و مبتلا شدن او به ویروس آنفلوانزا ارتباط وجود دارد. در طی این تحقیقات، نتایج کلی زیر در خصوص سیستم ایمنی مشاهده شده است:

توانایی افراد دارای گروه خون B در تولید آنتی بادی های ضد ویروس آنفولانزای نوع A، بسیار کند و ضعیف است، اما واکنش این افراد در مقابل ویروس آنفولانزای نوع B بسیار متفاوت است. در این افراد، آنتی بادی های مخصوص مقابله با ویروس آنفولانزای نوع B بسیار زود و سریع تولید شده و تاثیر آن ها پایدارتر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *