طرز تهیه غلات و برنج

طرز تهیه غلات و برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غلات و برنج

پوره برنج با قارچ

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری برنج سفید
۷ عدد قارچ کوچک شسته شده و خرد شده (مناسب گروه خون)
۱ قاشق  غذا خوری شیر مادر یا شیر خشک
مقداری آب

طرز تهیه:

برنج را به همراه قارچ و شیر مادر یا شیر خشک در قابلمه ریخته و آب را به میزانی که روی آنها را بپوشاند به  آنها اضافه نمائید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که مواد کاملاً پخته و نرم شوند بپزند. سپس مواد را پوره کرده و به دلخواه با شیر یا بدون شیر به فرزند خود دهید.

پوره برنج با سبزیجات

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری برنج قهوه ای
۴ عدد هویج خرد شده ریز
۱ فنجان آب

طرز تهیه:

برنج را به همراه هویج در قابلمه ای در پوش دار با آب به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که مواد به خوبی پخته  و آب آن جذب شود بپزید، سپس بگذارید کمی خنک شده بعد در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در آورید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *