سوپ تخم مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎‏ ‏
‎  
آب گوشت ………………… ۲ فنجان‎ 
تخم مرغ …………………..‏‎  ۱ ‎عدد‎ 
نمک ……………………….. ۲ قاشق مرباخوری‎ 
ادویه ………………………. قاشق مرباخوری‎ 
‎ 
‎طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 
آبگوشت را جوشانده، یک ذره نمک با تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم و به آن اضافه می کنیم. ‏سپس ادویه‎ ‎را هم در آن ریخته و کمی هم بزنید، و در یک ظرف سوپخوری آنرا سرو کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *