رول سوشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

 

ماهی تن کنسروی…………………………………….۵۰۰ گرم
برنج نیم‌دانه……………………………………………۲ پیمانه
کنجد…………………………………………………..۱ پیمانه
سس مایونز……………………………………………¼پیمانه
گشنیز………………………………………………….½پیمانه
پیازچه…………………………………………………..۳ ساقه
خیار…………………………………………………….۱ عدد
سس خردل……………………………………………۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون…………………………………………….۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید…………………………………………..½پیمانه
شکر……………………………………………………۲ قاشق غذاخوری
عسل………………………………………………….۱ قاشق غذاخوری
نمک……………………………………………………به میزان لازم
فلفل سیاه…………………………………………….به میزان لازم
پرک فلفل قرمز…………………………………………۱ قاشق چایخوری

جلبک دریایی (نوری)…………………………………..۴ ورقه (۲۰ در ۱۸ سانتیمتری)

طرز تهیه:
۱- برنج سوشی را با این دستور آماده کنید.
۲- سرکه، شکر و کمی نمک را با هم مخلوط کرده تا شکر حل شود؛ سپس روی برنج سوشی که در آن را باز گذاشته‌ایم تا در دمای اتاق خنک شود می‌ریزیم. به هیچ‌وجه برنج سوشی را برای خنک شدن داخل یخچال قرار ندهید.
۳- داخل یک کاسه مناسب مایونز، سس خردل،عسل، پرک فلفل قرمز و روغن را می‌ریزیم و با همزن دستی کاملاً مخلوط می‌کنیم. کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه می‌کنیم.
۴- خیار را پوست بگیرید و به صورت نوارهای باریک ببرید.
۵- گشنیز را ریز کنید.
۶- یک صفحه مخصوص رول کردن سوشی را پهن کرده و روی آن یک ورقه جلبک نوری قرار می‌دهیم و یک چهارم برنج را روی آن ریخته و با دست پهن و فشرده می‌کنیم. توجه داشته باشید که برنج از لبه‌های جلبک فاصله داشته باشد که مشکلی برای رول کردن آن پیش نیاید و در نهایت کار تمیز باشد. در قسمت وسط سطح برنجی به فاصله ۶ تا ۷ سانتیمتر از لبه‌ها کنجد بپاشید.
۷- وقتی برنج را خوب فشرده کردید حال صفحه سوشی را برگردانید به صورتی که برنج در لایه زیر قرار گیرد و جلبک نوری لایه رویی باشد.
۸- روی جلبک یک ردیف خیار بریده‌ شده بچینیدو روی آن از ترکیب سس مایونز چیلی بریزید.
۹- حال با قاشق یک چهارم مخلوط ماهی تن را روی ردیف خیارها قرار می‌دهیم،
۱۰- گشنیز و پیازچه را روی ماهی تن قرار داده و با کمک صفحه مخصوص رول کردن سوشی محکم رول می‌کنیم و به صورت دایره‌های ۳ سانتیمتری برش می‌زنیم.
۱۱- با این دستور ۴ تا رول بدست می‌آید و حدودا ۳۰ تکه سوشی.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *