برنج سوشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
برنج سفید دانه کوتاه………………………………۳ پیمانه
سرکه سوشی……………………………………⅓ پیمانه
آب………………………………………………….¼ ۳ پیمانهطرز تهیه:
۱- برنج را داخل یک کاسۀ بزرگ می‌ریزیم، روی آن آب سرد ریخته و آن را با دست، زیر و بالا می‌کنیم. سپس آب آن را می‌گیریم و این کار را دو الی سه مرتبه دیگر تکرار می‌کنیم تا آب آن صاف و شفاف گردد. سپس برنج را داخل آبکش به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا آب آن گرفته شود.

۲- در همین حین، سرکه سوشی را آماده می‌کنیم.

۳- داخل یک قابلمه مناسب، برنج و آب را می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و در آن را نیز می‌گذاریم تا آب آن به جوش آید. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و در آن را محکم می‌گذاریم تا به آرامی به مدت حدوداً ۱۲ دقیقه بجوشد و آب آن جمع گردد. سپس آن را از روی حرارت بر‌داشته و به مدت ۱۰ دقیقه با در بسته، کنار می‌گذاریم.

۴- برنج را داخل یک کاسه بزرگ که ترجیحاً چوبی باشد و به هیچ وجه فلزی نباشد می‌ریزیم. با کمک یک کفگیر چوبی و با قسمت تیز آن، برنج را به آرامی زیر و بالا کرده و دانه‌های آن را از هم جدا می‌کنیم. در همین حین، سرکه سوشی را کم کم روی آن می‌ریزیم، نباید آن‌قدر سرکه بریزیم که برنج خیس شده و یا خمیر شود.

۵- در حین اینکه با یک دست به آرامی برنج را زیر و بالا می‌کنیم، با دست دیگر، با یک بادبزن، آن را به آرامی باد می‌زنیم تا کمی خنک شود. دقت‌کنید که برنج، زیاد خنک نشود، زیرا در آن صورت رطوبت خود را از دست داده و خشک می‌گردد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *