جوجه کباب ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 

 

فیله ران مرغ……………………………………..۱۳۰۰ گرم
قارچ……………………………………………….۱۰۰ گرم
پیازچه………………………………………………. ۸ عدد
بادمجان قلمی……………………………………….۳ عدد
فلفل دلمه‎ای‌قرمز……………………………………۲ عدد
پودر قند……………………………………………..۵۵ گرم
سس سویا………………………………………….⅓ پیمانه
سرکه برنج………………………………………….⅓ پیمانه
سرکه سفید……………………………………….۱ قاشق سوپ‎خوری

زنجفیل تازه…………………………………………۲ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه:
۱- زنجفیل تازه را رنده می‎کنیم.
۲- سس سویا را همراه با سرکه برنج، شکر، سرکه سفید و زنجبیل را در یک کاسه سرامیکی یا شیشه‎ای متوسط ریخته و هم می‎زنیم تا شکر حل شود.
۳- فیله مرغ را به صورت تکه‎های ۳ سانتی‎متری خرد میکنیم.
۴- نیمی از مخلوط سس سویا را کنار می‎گذاریم.
مرغ را در نیمه باقی‎مانده سس سویا قرار داده و هم می‎زنیم تا ترکیب شوند.
۵- سپس روی ظرف را با یک ورقه پلاستیکی پوشانده و حدود ۴ ساعت در یخچال نگه می‎داریم تا مزه‎دار شود.
۶- ظرف را از یخچال خارج کرده و مایع مزه‎دار کننده (مخلوط سس سویا) روی سطح مرغ را جدا و خشک می‎کنیم.
۷- دانه‎های فلفل دلمه‎ای را جدا می‎کنیم و در تکه‎های ۳ سانتی‎متری برش می‎‎زنیم.
۸- بادمجان را ۲ سانتی‎متری خرد می‎کنیم. ساقه‎های سبز رنگ پیازچه را کنار گذاشته و در تکه‎های ۴ سانتی‎متری خرد می‎کنیم.
۹- مرغ را همراه با فلفل دلمه‎ای، پیازچه، قارچ و بادمجان به سیخ می‎کشیم.
۱۰- فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‎گراد از قبل گرم می‎کنیم. (گریل گازی یا زغالی هم برای این کار مناسب است آن را از قبل با حرارت ملایم گرم می‎کنیم)، بعد سیخ‎ها را بر روی گریل یا فر گذاشته و ۱۵ دقیقه کباب می‎کنیم و هر از چند گاه سیخ را زیر و رو می‎کنیم تا محتویات سیخ کاملا پخته شود.
۱۱- مخلوط سس باقی‎مانده سویا را در یک تابه کوچک و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار می‎دهیم. بعد از اینکه مایع به جوش آمد حدود ۲ دقیقه آرام پز می‎کنیم تا مخلوط سس غلیظ و سفت شود.
۱۲- در انتها سیخ‎ها را از گریل جدا کرده و بر روی ظرف سرو قرار می‎دهیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *