طرز تهیه توفو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

• توفوی سفت…………………………………۱ بسته ۴۰۰ گرمی
• تخم مرغ……………………………………۱ تا ۲ عدد
• نشاسته ذرت……………………………….۱ تا ۲ عدد
• پودر ۵ ادویه ………………………………..۱ قاشق چایخوری
•پودر سوخاری…………………………………نیم فنجان
• نمک………………………………………….به مقدار لازم

• روغن زیتون……………………………….مقداری

دستور تهیه: 
۱- توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.

۲- یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.

۳- در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.

۴- در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.

۵- حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.

۶- در ماهیتابه روغن زیتون بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

۷- توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *