دستور پخت کوفته با بلغور جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت کوفته با بلغور جو دوسر

 

مواد لازم :

  • بلغور جو دوسر پخته شده ………………. نصف فنجان
  • پیاز خرد شده ………………. یک سوم فنجان
  • نمک دریا ……………. ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل ……………. ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ………….. نصف قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ کرده ………….. نیم کیلو
  • روغن زیتون ……………… ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس زغال اخته :

  • سس قرمز ………….. یک سوم فنجان
  • سرکه سیب ………..  یک قاشق چایخوری
  • زغال اخته ……….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای آماده کردن کوفته ها، ابتدا گوشت، بلغور جو دوسر، پیاز، نمک دریا و فلفل، پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس داخل ماهیتابه با روغن زیتون تقت دهید. برای آماده کردن سس، تمامی مواد ذکر شده را مخلوط کنید و روی کوفته ها اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه منتظر بمانید تا سس کاملا جذب کوفته ها شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *