دانه چیا در مقابل دانه کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

دانه چیا در مقابل دانه کتان

 هر دو این دانه ها حاوی میزان بالای اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و همچنین دارای فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان نیز هستند. دانستن مزایا و ارزش غذایی هر دو دانه می تواند به شما کمک کند تا از آن ها به بهترین شیوه، برای دریافت مزیت های تغذیه ای استفاده کنید.

ویژگی های دانه چیا:

۳۰ گرم دانه چیا حاوی ۱۳۷ کالری، ۹ گرم چربی و ۴ گرم پروتئین است. بر اساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری روزانه، دانه چیا ۱۸ درصد از کلسیم رژیم غذایی را تشکیل می دهد. ۳۰ گرم چیا حاوی ۲۷ درصد فسفر و ۳۰ درصد منگنز می باشد که فسفر با کمک به غشای سلولی، پروتئین و DNA، موجب سلامت بافت می شود، در حالی که منگنز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. از دانه های چیا در غذاهای پخته شده، روی سالاد و یا انواع نوشیدنی استفاده کنید.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

ویژگی های تخم کتان:

تخم کتان به عنوان منبع چربی امگا ۳ شناخته شده است، چربی که برای سلامتی قلب بسیار اهمیت دارد. تخم کتان حاوی ۱۵۰ کالری در هر ۳۰ گرم است. این دانه ها همچنین حاوی ۱۲ گرم چربی، ۸ گرم کربوهیدرات و ۵ گرم پروتئین هستند. تخم کتان هم چنین حاوی ۹ درصد آهن، ۳۱ درصد ویتامین ب۱، ۲۷ درصد منیزیم، ۳۵ درصد منگنز و ۱۷ درصد مس است که کل موارد ذکر شده بر اساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری می باشند. منگنز و فسفر باعث افزایش سلامت استخوان می شوند، در حالی که مس و ویتامین B1 از متابولیسم بدن شما حمایت می کنند.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

اسیدهای چرب امگا ۳:

اسیدهای چرب امگا ۳ مواد مغذی ضروری هستند که باید از رژیم غذایی مناسب تأمین گردد. این اسیدهای چرب برای عملکرد مغز ضروری هستند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند. دانه های چیا و دانه های کتان حاوی میزان بالای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و به عنوان منبع عالی این چربی های سالم استفاده می شوند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *